Referenties Wat zeggen onze klanten?

Snel Resultaat

Ik heb verschillende keren een dieet gevolgd, maar het verschil is dat je nu snel resultaat hebt. Het is super goed vol te houden. Ik moet nog heel wat kilo’s, maar we gaan ervoor!

- Brigitte Kempen van den Hurk


Veel energie en goed resultaat

Mijn ervaring met het Forever Weight Care Program kan ik in één woord omschrijven: SUPER! Geen problemen ondervonden, had veel energie én een goed resultaat namelijk 5,1 kg minder. Binnenkort ga ik er nog eens 9 dagen tegenaan!

- Caroline Dedroog


Geen dieet

IK wou wat aan mijn gewicht doen en ben met het programma gestart in mei. Nu intussen zijn we 5 maanden verder en ben ik 20kg kwijt. IK vind dat een mijlpaal en daarom wil ik dit bericht schrijven. Het is helemaal geen dieet, als ik kijk wat ik mag/moet eten, dan is dat meer dan dat ik vroeger at, en het is nog veel lekkerder ook. Ook uit eten gaan lukt perfect. Ik zou het echt aan iedereen aanraden.

- Kurt uit Kortrijk, 2 okt 2014


Geen medicatie meer

Ik ben een tijd geleden met het programma gestart. Ik had wat gewicht te veel en wou van mijn medicatie af voor mijn hoge bloeddruk. IK ben toen begonnen met LVJG, ik had al veel eerder de stap gezet hebben. Ik ben 8 kg lichter en van mijn medicatie af! ik voel me héél goed en ik heb een andere manier geleerd om met gezonde én lekkere voeding om te gaan. Bedankt!

- Marijke uit Wevelgem, 2 okt 2014


Lekker in mijn vel

Ik heb de Clean fase afgerond en ben toch wel 3,5 kg en vele centimeters kwijtgeraakt. Ik vond het echt de moeite waard om te doen. Ik voel me nu lekker in mijn vel!

- Maria Gummerus


Energieker en minder buikomvang

Ik heb de Clean fase van het Aloe Based Weight Care Program van Forever gevolgd en ben 3 kilo kwijt. Nu voel ik me fitter, energieker en heb ik minder buikomvang!

- Christos Knieper


Gezondheid en migraine

Ik ben gestart op 28 jan. 2014, nu zijn we 7 juli 2014. Mijn eerste doel was vermageren maar al na het eerste contact besefte ik goed dat dit voedingspatroon mij ook zou kunnen verlossen van mijn reeds jaren durende zware migraine, dit bleef mijn grootste motivatie !!! en inderdaad na 3 maanden bleef die migraine weg ONGELOOFELIJK !!! ik zou nu iedereen doorsturen voor dit alleen.

Wat dokters jaren niet kunnen oplossen heeft gezonde voeding het gedaan. Moet wel zeggen dat ik geen gemakkelijke was want alles wat ik nu mocht eten wekt normaal migraine op, de eerste 3 dagen was ik dan ook dood ziek !!! en dan stilletjes aan kwam de verandering en verbetering. Dank zij de steun en de aanmoedigingen van Greet hield ik vol. Ben ondertussen in stap 3, 10 kilo lichter en mijn metabolische leeftijd staat op 41, ik ben 57 jaar, ook mooi meegenomen hé. ik wijk nu ook een beetje af van het programma maar niet te veel omdat mijn lichaam direkt reageert als ik TE ver ga, dus is het geen probleem om verder gezond te eten en voel mij altijd het best op de opruimdag, voel mij direkt weer fitter en energieker. voor mij moet het nooit meer anders !!!!! dankzij LVJG.

- Marie-ange uit izegem, 7 juli 2014


Het werkt echt !!

En plots was het genoeg geweest! Ik wou weer sporten, ik wou me weer fit voelen .. en liefst met enkele kilo’s minder door het leven gaan. Door vrienden kwam ik in contact met LVJG. Wat een geluk dat ik de stap heb gezet naar andere eetgewoonten.

- Caroline uit oudenaarde, 24 juni 2014


Dankzij het programma meer gaan bewegen

Wat de Clean fase mij heeft gebracht is dat ik me energieker voel. Ik kan echt duidelijk merken dat mijn lichaam enorm positief reageert op de juiste voedingsstoffen die je binnen krijgt. Ik ben dankzij het programma weer meer gaan bewegen en doe dit nu nog steeds. Dat is echt een positieve, blijvende verandering! Wat ik nog het meest bijzondere vind, is dat je vet verliest daar waar je het ook graag ziet verdwijnen. Ik kan iedereen dit programma aanraden! Niet alleen omdat je met Clean fase gewicht verliest maar zeker ook omdat het belangrijk is om af en toe je lichaam eens extra te reinigen daar wij tegenwoordig allemaal te maken hebben met schadelijke toevoegingen in onze voeding.

- Dionne Weck


Eerste twee weken al 5,2 kg afgevallen

De Clean fase van het Forever Weight Care Program verliep vlot, zelfs veel beter dan verwacht. Ik ben daarna meteen doorgegaan met de Lean Box en ben in de eerste twee weken al 5,2 kg afgevallen. Behalve dat ik nu meer energie heb, slaap ik ook veel beter. Ik ben zeer tevreden over het programma en kan het heel goed volhouden. Een echte aanrader!

- Jan Pachen


Leren voor je Gezondheid en sporten

Ik ben met dit progamma begonnen om gewicht kwijt te raken maar ook omdat beginnende overgangsklachten had, slecht slapen,zweten, niet lekker in m’n vel..zo kende ik mezelf niet meer. Wat ik er wel bij wil vertellen is dat ik veel sport omdat ik dat superleuk vind. Nu ga ik 14 juni ook de Mt Ventoux beklimmen voor Join4Energy.. dat is een stichting die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Dit ga ik met de wielrennersfiets doen en ben hier dus druk voor aan het trainen. Dus dit was voor mij een dubbele uitdaging sporten en anders gaan eten en afvallen. Maar het is mij gelukt. Het is een geweldig progamma en heel goed vol te houden zelfs met een actief sportleven.. ik train 2 à 3 keer per week, maar ik had het niet zover gebracht zonder de perfecte begeleiding van Ellen die mij super geholpen heeft; coaching op maat!! Een supermeid die gaat voor haar mensen. Toppertje!! Ben nu bijna 12 kilo kwijt en ik zal de Mt Ventoux een stuk makkelijker gaan beklimmen. Voel me 10 keer beter door Leren voor je gezondheid! Yoehoeeeee!!!!

- Manon uit Hengelo, 20 mei 2014